0 Ft

Vásárló belépés

Termékajánló

Termék részletekPro-Form Sport 5.0 futópad

-10%
Pro-Form Sport 5.0 futópad
 • Pro-Form Sport 5.0 futópad
 • Pro-Form Sport 5.0 futópad
299 000 Ft
Akció: 269 000 Ft

46x127 cm méretű futófelület, 2 CHP átlagteljesítményű motor, 16 edzésprogram, iPod/Mp3 csatlakozás, hangszórók.

 • Pro-Form Sport 5.0 futópad

  Olyan paraméterek jellemzik, mint a 46x127 cm méretű futófelület, 2 CHP teljesítményű motor, 16 edzésprogram, iPod/Mp3 csatlakozás, hangszórók. ProShox rezgéscsillapító rendszerrel védi a felhasználó ízületeit és futófelülete felhajtható használat után.

  Motorteljesítmény: 2,75 HP maximális teljesítményű hajtómotor (2 CHP)

  Élvezze a fokozott motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely tartós élettartalmat és csendes és egyenletes működést kölcsönöz a futópadnak. A beépített MachZTM commercial motort 25 éves futópad gyártási tapasztalattal rendelkező cég fejlesztette ki. A motor hűtése érdekében egy ventilátor lett rá felszerelve.

  Sebesség: 0-16 Km/h (Quick Speed™) 

  A futószalag sebességét, gyors sebesség módosító gomb megnyomásával is lehet állítani a konzolon 0 és 16 km/h tartományban, így nem csak 0,1 km/h -ként lehet szabályozni azt.

  Dőlésszög: 0% - 10% (Quick Speed™)

  A legjobb és legmegfelelőbb emelkedési szög beállítása. Egy érintéssel beállítható, ill. megváltoztatható a kívánt dőlésszög mértéke közvetlenül a konzolról, így nem csak 0,5%-onként lehet szabályozni azt.

  Futófelület: 46 cm x 127 cm

  A csúszásmentes futófelület a szabadban történő futás élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül! A futószalag már gyárilag síkosított, így a futópad összeszerelése után azonnal használatba is lehet azt venni.

  Maximális terhelhetőség: 115 kg

  A futópadot nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 115 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja a futópadot ennél nehezebb személy!

  Edzésprogramok

  16 edzésprogram közül választhat tetszés szerint, hogy mielőbb elérje a kívánt eredményt. A futószalag sebessége és a futófelület dőlésszöge automatikusan változik  a program jellegétől függően. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

  Felhajtható futófelület

  A szabadalmazott, forradalmi felhajtási konstrukció lehetővé teszi a futófelület felhajtását tároláshoz, helymegtakarítás szempontjából. A SpaceSaver márkajellel ellátott futópadok futófelületei mind felhajthatóak, így azok kevesebb helyet foglalnak, használaton kívűl. A futófelület felhajtása és annak leengedése rendkívül egyszerű, az EasyLiftTM Assist emelőkar segítségével.

  ProShoxTM rezgéscsillapító rendszer

  A rezgéscsillapító feladata, hogy az ízületekre eső terhelést csökkentse az aszfalton történő futáshoz képest. Ez a rezgéscsillapító rendszer megdöbbentő védelmet biztosít az ízületek és térdek számára.

  Pulzusmérés

  A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített EKG markolati pulzusmérő fémérzékelőket!

  Kijelző

  Az LCD kijelzőn megtekintheti a kiválasztott edzési paramétert mint: sebesség, eltelt idő, megtett távolság, dőlésszög, elégetett kalóriák, pulzusszám Race Track versenypályán figyelheti a körön belüli helyzetét is. Lehetőség van iPOD/MP3 média lejátszó csatlakozására és már élvezhet is a zenét a beépített hangszórókon. A kétoldali tartótálcában elhelyezheti telefonját, iPod/MP3 lejátszóját, italát.

  Szeresd a világot
  (Think about the planet and “Love the World”!)

  Minden egyes Pro-Form termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a Pro-Form kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

  Garancia

  12 hónap
 • Gyártó
  NordicTrack
  Garancia
  24 hónap
  Motor
  2,75 LE
  Felhasználható testsúly
  115 kg
  Sebesség
  0-16 km/h
  Dőlésszög
  Dőlésszög: 0% - 10%
  Futószőnyeg méret
  127 cm X 46 cm
  Önsúly
  54 kg
  Cikkszám
  petl59716
 • motor (Folyamatos teljesítmény)
  2 CHP
  motor (maximális teljesítmény)
  2.75 HP
  maximális sebesség
  16 km/h
  dőlésszög
  0-10%
  futófelület
  127 x 46 cm
  rugózás
  ProShoxTM
  kijelző
  LCD
  programok
  16
  mp3/iPod bemenet
  Igen
  ifit kompatiilitás
  Opcionális
  pulzusmérés
  Igen
  melkasöves pulzusmérés
  -
  összecsukhatóság
  Igen
  a termék méretei (cm)
  167 x 81 x 140
  összecsukott méret
  108 x 81 x 143
  termék súlya (kg)
  54
  max. felhasználható testsúly
  115
  hálózati használat
  Igen
  csomagolt méret (cm)
  173 x 77 x 33