0 Ft

Vásárló belépés

Termékajánló

Termék részletekNordicTrack Commercial C1750 futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság

-12%
NordicTrack Commercial C1750 futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
 • NordicTrack Commercial C1750 futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
 • NordicTrack Commercial C1750 futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
 • NordicTrack Commercial C1750 futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
 • NordicTrack Commercial C1750 futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
849 000 Ft
Akció: 749 000 Ft

+ ajándék iFIT 1 éves tagság 53875.-Ft értékben! 7''-os érintőképernyős kijelzőjén figyelemmel kísérheti és élvezheti a beépített iFit Live technológia előnyeit.


 • NordicTrack C1750 futópad

  + ajándék iFIT 1 éves tagság 53875.-Ft értékben!!


  Interaktív és hatékony edzés!

  A NordicTrack New Commercial 1750 futópadja  7" HD-képernyővel és egy új fajta táblagép tartóval rendelkezik, amely a jobb betekintési szög biztosít. Táblagép vagy mp3 lejátszó eszközt az integrált hangrendszerhez csatlakoztatva élvezheti kedvenc zenéit edzés közben.

  Az új WhisperQuiet™ futófelület kialakítás csökkenti minden lépés hangját. A DurX™ Commercial Plus motor állandó teljesítményt biztosít, míg a Flex Cushioning rugózás vigyáz ízületeinkre edzés közben.

  Integrált táblagép tartó

  NordicTrack 1750 futópad táblagép tartó
  Helyezze táblagépét a tartóba és élvezze kedvenc műsorait, filmjeit, zenéit edzés közben. A táblagép tartó biztonságban tartja eszközét, így nyugodtan edzhet. Ez a táblagép tartó a konzol főlé van rögzítve, így  lehetővé teszi a konzol összes funkciójának elérését edzés során (táblagép nem tartozék).

  Érintőképernyős kijelző
  (7” Color Touch-Screen Display)

  NordicTrack 1750 érintőképernyős kijelző
  Csatlakozhat az otthoni WIFI hálózatára futópadjával. Ez a nagy, színes érintőképernyő sokféle edzést szórakozást és motivációt biztosít az edzés monotonitásának elkerülése érdekében. Az integrált iFit technológiával testreszabott edzéseket készíthet, melyeket nyomon követhet és elemezhet, a Google Maps segítségével edzési útvonalakat tervezhet miközben felfedezheti a világot.

  Dual beépített ventilátor
  (AutoBreeze Workout Fan)

  NordicTrack 1750 ventilátor
  Halk, akár a suttogás – a beépített ventilátor az edzésprogram sebességének megfelelően automatikusan változtatja a légáramlás erősségét vagy kívánság szerint manuálisan is beállítható Ez az innovatív technológia segít megtalálni a felhasználó számára a megfelelő hőmérsékletet, hogy az edzése során a koncentráció ne lankadjon, így biztosítja az utat a sikerhez.

  Motorteljesítmény: 3,8 CHP folyamatos és 6 CH maximális teljesítményű hajtómotor

  NordicTrack 1750 Motor
  Élvezze a fokozott motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely tartós élettartamot és csendes és egyenletes működést kölcsönöz a futópadnak. A beépített DurXTM Commercial Pro motort 25 éves futópad gyártási tapasztalattal rendelkező cég fejlesztette ki. Ahogy az autóknál a légzsákon, úgy a Commercial Pro motoron is megelőző teszteléseket végeztek, hogy a használata biztonságos legyen, beleértve a vezetékek kiváló minőségét és szigetelését, a termo kikapcsolást és a szigorú UL gyártási tanúsítványt. A Commercial Pro tesztelések kiterjedtek a vibráció- és a zajhatásokra, hogy a manapság kapható legegyenletesebben és legcsendesebben működő motort fejleszthessék ki. A motor hűtése érdekében egy ventilátor lett rá felszerelve.

  Dőlésszög: 0% - 15% (1-TouchTM)
  -3% - 0%

  NordicTrack 1750 dőlésszög
  A legjobb és legmegfelelőbb emelkedési szög beállítása. Egy érintéssel beállítható, ill. megváltoztatható a kívánt emelkedő mértéke. Ezzel a megoldással lehetővé vált az, hogy az emelkedési szöget egy emelkedési szög módosító gomb megnyomásával is tudja változtatni közvetlenül a konzolról, így nem csak 0,5%-onként lehet szabályozni azt.

  SPACESAVER® DESIGN WITH
  EasyLift™ Assist

  NordicTrack 1750 össecsukás
  Ez a forradalmi kialakítás lehetővé teszi, hogy a gépet könnyedén összecsukja a tökéletes tárolási méret maximalizálása érdekében. A szabadalmazott, forradalmi konstrukció lehetővé teszi a futófelület felhajtását tároláshoz, helymegtakarítás szempontjából. A SpaceSaver márkajellel ellátott futópadok futófelületei mind felhajthatóak, így azok kevesebb helyet foglalnak, ha nem használjuk őket. A futófelület felhajtása és annak leengedése rendkívül egyszerű, az EasyLiftTM Assist emelőkar segítségével.

  FLEX CUSHIONING rezgéscsillapító rendszer

  NordicTrack 1750 runners flex
  A rezgéscsillapító feladata, hogy az ízületekre eső terhelést csökkentse az aszfalton történő futáshoz képest. Ez a rezgéscsillapító rendszer megdöbbentő védelmet biztosít az ízületeknek.

  iPod IN-BUILT Sound System

  Csatlakoztassa az iPod* vagy MP3-lejátszóját a konzolaljzathoz, hogy motivált maradjon kedvenc edzései közben. Állítsa be a beépített 3 hüvelykes hangszórók hangját a gyors állító gombok segítségével.

  *Az iPod az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyzett védjegy. Az iPod nem tartozék.

  ONETOUCH vezérlők

  egy gomb nyomású, érzékeny kezelőszervek a sebesség és a dőlésszög extra gyors állítása érdekében. Tartsd a hangsúlyt az edzéseden.

  Sebesség: 0-22 Km/h (1-TouchTM)

  A futószalag sebességét egy sebesség módosító gomb megnyomásával is lehet állítani a konzolon 0 és 22 km/h tartományban, így nem csak 0,1 km/h -ként lehet szabályozni azt.

  Futófelület: 55 cm x 152 cm

  Ez a kétrétegű, széles, zaj és csúszásmentes futószalag csendesebb edzést és tartósabb használatot biztosít. Az aszfalton történő futás szabad élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül! A Commercial 1750 frissített WhisperQuiet™ tartós kialakításával készült, amely csökkenti a futófelületen lévő minden egyes lépés zaját. A futószalag már gyárilag síkosított, így a futópad összeszerelése után azonnal használatba is lehet azt venni.

  Maximális terhelhetőség: 135 kg

  A futópadot nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 135 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja a futópadot ennél nehezebb személy!

  Edzésprogramok

  Rengeteg edzésprogram közül választhat tetszés szerint, hogy mielőbb elérje a kívánt eredményt. A futószalag sebessége és a futófelület dőlésszöge automatikusan változik a program jellegétől függően. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

  Pulzusmérés

  A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez, nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített fémérzékelőket. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

  Interaktív edzés (iFit Live Built-In)
  (A szolgáltatás díja jelenleg: 99 USD/év vagy 9.99 USD/hó)
  A beépített iFit Live technológia a sportban kitűzött célok gyorsabb elérését segíti. Az ellipszis tréner egyik jellegzetessége a Google Maps által vezérelt edzésprogramok, illetve futtathatók még edzésprogramok Jillian Michaels-el, amelyek automatikusan vezérlik a rámpa dőlésszög és a mágnesen ellenállás beállításokat. Változatosabbá teheti edzésprogramjait a Google Maps segítségével, mindössze a térképen ki kell jelölnie, hogy hol és merre szeretne edzeni. Most lehetősége nyílik arra, hogy személyre szabhatja edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. A GoogleTM és a Google MapsTM a Googl Inc. bejegyzett védjegye. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé! Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

  Nagyméretű 2,5" görgők
  (Precision Machined Rollers)

  Tökéletesítésre kerültek a görgők, amelyek egyike a három fő futópad meghajtó rendszerének, a motor és a futószőnyeg mellett. A görgők megalkotásakor a legfejlettebb repülőgép technológiai tapasztalatokat használták fel. A 2,5 hüvelykes precíziós módszerrel megmunkált és kiegyensúlyozott Non-flex hengerekkel és a  legmagasabb minőségű csapágyakkal a Commercial 1750 a legtökéletesebb futópad. A nagy teherbírású, acélgörgők két pályán dinamikusan mozognak és ezáltal egyenletesebb, csendesebb és hosszan tartó teljesítményt biztosítanak.

  Szeresd a világot
  (Think about the planet and “Love the World”!)

  Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére..

  Garancia

  24 hónap
 • Gyártó
  NordicTrack
  Garancia
  24 hónap
  Motor
  3,8 CHP maximális teljesítmény
  Felhasználható testsúly
  135 kg
  Sebesség
  0-22 Km/h
  Dőlésszög
  Dőlésszög: 0% - 15%
  Futószőnyeg méret
  55 cm x 152 cm
  Önsúly
  101 kg
  Cikkszám
  NETL20717
 • motor (Folyamatos teljesítmény)
  3,8 CHP
  motor (maximális teljesítmény)
  6 CP
  maximális sebesség
  22 km/h
  dőlésszög
  0-15%
  futófelület
  152 x 55 cm
  rugózás
  FLEX CUSHIONING
  kijelző
  Érintőképernyős
  programok
  mp3/iPod bemenet
  Igen/Igen
  ifit kompatiilitás
  Igen
  pulzusmérés
  Igen
  melkasöves pulzusmérés
  Opcionális
  Bluetooth
  összecsukhatóság
  Igen
  a termék méretei (cm)
  200 x 86 x 178
  összecsukott méret
  94 x 86 x 190
  termék súlya (kg)
  134 kg
  max. felhasználható testsúly
  135 kg
  hálózati használat
  Igen
  fővezeték tartalmaz Igen
  csomagolt súly (kg)
  140
  csomagolt méret (cm)
  217 x 89 x 39